sahilememmedova

Just another WordPress.com site

Limonlu – kesmikli piroq


Terkibi:
250 qr kesmik
1 eded limon
0,5 stekan seker tozu
0,5 stekan un
1 eded qabartma tozu
3 eded yumurta
Hazirlanmasi :
Yumurtani sekerle caliriq, limonu rendeleyirik, kesmik elave edib qarisdiririq. Un qabartma tozu elave edib caliriq.
Yaglanmis qelibe tokub 180 derecede 25—30 deqiqe bisiririk. Hazir piroqun uzerine seker pudrasi sepirik.
Nus olsun!!!

About these ads

Mart 3, 2012 - Müəllif | kulinariya | , , , , ,

1 Şərh »

  1. Tewekkurler

    Şərh tərəfindən Sahsenem | Yanvar 13, 2013 | Cavabla


Cavab qoy

Sistemə daxil olmaq üçün məlumatlarınızı daxil edin və ya ikonlardan birinə tıklayın:

WordPress.com Loqosu

WordPress.com hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Twitter rəsmi

Twitter hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Facebook fotosu

Facebook hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Google+ foto

Google+ hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Connecting to %s

İzlə

Hər yeni yazı üçün e-poçt qutunuza göndəriş alın.

%d bloqqer bunu bəyənir: